På Flashbuy.no har vi alltid gledet oss over å gi våre kunder fantastiske opplevelser. Vi vil derfor gratulere våre tidligere konkurransevinnere, Dag Inge Søndenå og John Asbjørn, med sine uforglemmelige øyeblikk. Dag Inge Søndenå vant to billetter til Bruce Springsteen, mens John Asbjørn kunne glede seg over to billetter til Robbie Williams. Vi er sikre på at begge hadde magiske øyeblikk på konsertene.

Men nå er det tid for en ny konkurranseopplevelse! Dersom du handler for 1000 kr og legger produktet "Bryan Adams konkurranse" i handlekurven, blir du med i trekningen om billetter til Bryan Adams' konsert. Konserten vil finne sted den 29. april 2024 klokken 19:30 på Oslo Spektrum i Oslo.

Klikk her for å delta i konkurransen!

Vinnerne vil bli trukket én måned før konserten, og vi ønsker alle deltakere lykke til. Hold deg oppdatert med Flashbuy.no for kommende konkurranser, spesialtilbud og spennende nyheter. Takk for at du er en del av vårt fellesskap!

Gratulerer igjen til Dag Inge Søndenå og John Asbjørn, og takk til alle som deltok i våre tidligere konkurranser og støttet vår nettbutikk. Fortsett å følge oss for flere muligheter til å vinne billetter til fantastiske konserter og mye mer.